vrijdag 28 mei 2010

Studio Light X-Mas

De inhoud van deze set is

- 10 groene kaarten met bijpassende enveloppen
- 10 rode kaarten met bijpassende enveloppen
- 5 pakjes foampads
- 4 flock sheets
- 6 A4 parelmoerkarton
- 30 stap voor stap knipvellen 15 verschillende knipvellen

Elk knipvel heeft minimaal 2 afbeeldingen zodat u in totaal voor minimaal 60 kaarten plaatjes heeft.
Flocksheets zijn afbeeldingen van velours. Heel zacht en heel mooi op bijvoorbeeld kaarten.
Hoe werkt u met de flocksheets Op de achterzijde staat een duidelijke beschrijving.De witte kleur van de afbeelding is de lijmlaag. U kunt aan de achtergrond zien, welke kleur uw plaatje zal aannemen. Ik vind het eenvoudiger om het plaatje dat u wilt gebruiken door de verpakking uit te knippen. Zo blijven de andere afbeeldingen goed beschermd. Knip het zo klein mogelijk uit, omdat u niet door het papier heen kunt kijken. Kras met een embossingpen of houten spatel goed over de achterkant. Haal de achterzijde heel voorzichtig omhoog en merkt u dat niet alles loslaat, wrijf er nogmaals over.

Pyramide kaart. Deze is ook op de film, www.hobbyoutlet.nl te zien
Deze kaart bestaat uit 3 vierkanten. Hoe groter het vierkant des te groter de pyramide.
Deze is 12x12cm. Score een lijn diagonaal over het vierkant en vouw het om. Doe dit ook bij de anderen. U lijmt ze op aan een zijde aaneen. Snij van een andere kleur 2 vierkanten die kleiner zijn. In dit geval 11 x 11cm. Snij deze diagonaal door en versier ze eerst. Plaats ze op 3 zijden van de pyramide. Maak een kleine driehoek met het midden open zodat u dit als afsluiting over de top plaatst. Deze kaart kan voor alle doeleinden gemaakt worden. Dat bepaalt de versiering die u erop brengt.
Veel plezier met deze set.
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dank jullie wel

Op deze manier wil ik jullie allemaal bedanken voor al jullie leuke en lieve reacties. Ik heb niet altijd de tijd om jullie een perso...