vrijdag 13 december 2013

AfscheidGisteravond heb ik van Stefan en Piet een geweldig afscheidsdiner gekregen.
Ook de P.V. liet zich niet onbetuigd. 
Dank je wel Directie Avec en personeel voor een onvergetelijke avond

Ik neem van deze gelegenheid graag gebruik om jullie te laten weten dat ik gestopt ben met werken voor Avec. Om gezondheidsredenen heb ik besloten het wat rustiger aan te doen.  Even op de plaats rust. Het geeft toch een dubbel gevoel. Enerzijds is het goed geweest en anderzijds gaat het toch met pijn in mijn hart.  Voor hobby ben je nooit te oud.

Mijn blog blijf ik gewoon doen, dus jullie zullen nog heel veel dingen zien die uit mijn handen komen. Ik hoop dat jullie toch mijn trouwe volgers blijven. Ik ga nu dingen doen, waar ik eigenlijk nooit tijd voor had maar die steeds in de planning zaten.
Dat wil niet zeggen dat ik jullie niet meer zal ontmoeten. Ik zal jullie zeker hier en daar nog in winkels tegen komen waar ik demo’s geef.

Ik wil Avec graag bedanken voor de kansen die ik gekregen heb en daardoor een groot gedeelte van de wereld heb kunnen zien. Ook heb ik veel mensen ontmoet waar ik nog steeds contact mee heb. Zo ontzettend leuk. Het aller-leukste vond ik mijn tijd in Engeland waar ik voor Avec  bij create and craft  t.v.shows heb verzorgd. Dit avontuur zal ik nooit vergeten.
Stefan en Piet, bedankt voor een onvergetelijke tijd en veel succes in de toekomst.


19 opmerkingen:

 1. Hallo Petra,
  Jou kennende zul je met heel veel pijn in je hart deze beslissing genomen hebben,maar goed dat je ook aan je zelf gaat denken en nu in een wat rustiger vaarwater gaat komen.
  Al zullen ze je bij Avec(en wij natuurlijk ook) echt gaan missen.
  Geniet van alle mooie dingen om je heen,en vooral van de mensen die je dierbaar zijn.
  Wens ook fijne feestdagen toe en veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar.

  lieve groetjes Willie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Petra,

  Dat zal geen makkelijke beslissing geweest zijn, doch ooit staan we daar allemaal wel een keer voor. Geniet van de dingen waar je nu meer tijd aan kan besteden, verzorg je goed! We blijven je blog ook zeker nog volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Petra,
  Dat was best een lastige beslissing, maar je gezondheid gaat voor. Kaarten maken kun je gelukkig blijven doen.
  Ik heb veel van je geleerd en hoop dat in de toekomst nog steeds te doen.
  Hele fijne feestdagen!
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van de dingen waar je nu meer tijd voor krijgt.
  En natuurlijk blijf ik je blog volgen.

  Liefs,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je gestopt bent, maar er zijn nog zoveel leuke dingen die je kunt doen en waar je het altijd te druk voor had en je gezondheid is het belangrijkste, wat je zelf ook al zei. Natuurlijk blijf ik trouwe volger. xxx Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je zult je in de tijd die nu vrij komt gegarandeerd niet gaan vervelen. Natuurlijk blijf ik je volgen, om je nieuwe creaties te bewonderen!

  Groetjes,
  Toos

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Petra , jammer dat je stopt , jouw naam was onlosmakelijk verbonden met Avec . Maar ik gun het je hoor , ga er lekker van genieten ! Veel geluk in de toekomst en bedankt voor de samenwerking in het verleden .
  Groetjes, Afra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geniet van je vrije tijd en alles wat je gaat doen.! Alhoewel: als creatieveling zit je altijd om tijd verlegen, toch?
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vervelend dat je om gezondheisredenen moest stoppen. Maar wens je het allerbeste toe en hoop dat je veel van je vrije tijd mag genieten. groetjes Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Petra,
  Petra is AVEC en AVEC is Petra........en dat zal zo blijven ook al heb je je actieve baan daar beëindigd. Fijn dat we je hier op je blog kunnen blijven volgen en van je mooie creaties kunnen genieten. Hopelijk gaat het met wat meer rust beter met je gezondheid,
  Wens je een fijn weekend,
  Lieve groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Petra,

  Kan me voorstellen dat je met pijn in je hart afscheid heb genomen van AVEC, zeg je AVEC dan zeg je automatosch Petra er gelijk achter aan, en die zullen we zeer zeker gaan missen maar je gezondheid gaat voor.
  En creaties maken dat kunnen we ten alle tijden op het gemakkie doen dus hopelijk ga jij ook gestaag door maar dan een tandje minder. En je blog blij ik natuurlijk volgen vind het veel te leuk om je creaties te zien.
  Lieve Petra wens je een heel fijn weekend.

  Lieve groetjes Bep ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat je moet stoppen, ik zal zeker je duidelijke filmpjes met goede uitleg missen! Groot gelijk dat je aan jezelf denkt. Natuurlijk blijf ik je volgen.
  Fijn weekend x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Huh??? Petra... nee...ga je stoppen? echt super super jammer! kan me wel echt voorstellen dat je deze keuze hebt gemaakt. Gezondheid is heel belangrijk, Maar toch...Je was, nee bent nog steeds HET GEZICHT van AVEC!! ik zal je missen... maar blijf je wel bloggen?? Heel veel succes en sterkte met je gezondheid en geniet van je vrije tijd...groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Afscheid nemen doet altijd pijn...maar tijd voor andere dingen is ook niet verkeerd soms moet je zelf aan de rem trekken! Suc6 en denk aan jezelf.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Altijd naar als je ergens waar je het naar je zin hebt, afscheid moet nemen, zeker als dat om gezondheidsredenen is. Goed dat je voor je eigen gezondheid gaat; heel veel succes en sterkte.
  Fijn blijf je bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Petra,
  Spijtig dat je moet stoppen, maar je gezondheid gaat toch boven alles, gelukkig blijf je nog wel freubelen zodat we toch nog hele mooie kaartjes van je kunnen bewonderen...
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jeetje, dat betekent dat ik ook jouw leuke filmpjes met uitleg moet gaan missen. Natuurlijk gaat gezondheid en familie altijd voor. Fijn dat je toch door blijft gaan met freubelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat jammer dat je moest stoppen bij Avec. Maar je gezondheid is het belangrijkste. Ik blijf in ieder geval je blog volgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Kaarten € 1.50 per stuk of 10 voor € 10.00

Al deze kaarten kun je bestellen door het nummer door te geven die u wilt hebben.  U kunt een mailtje sturen met de nummers die u wilt hebbe...