dinsdag 7 mei 2013

Plantensteker


Nog een klein moederdagskadootje.

Benodigdheden
-          Piepschuim hart ca. 8cm
-          Paper flowers
-          Button
-          Bow
-          Printed ribbon
-          Stempelinkt
-          Embossingpoeder
-          Double die bloem rond
-          Textured cradstock 15 x 30.5cm
-          Cotton twine
-          Paper tape
-          Sate prikker lang
-          Lijmpistool
-          Heattool

Werkwijze
Beinkt het hart en strooi er embossingpoeder over. Doe voorzichtig zodat het piepschuim niet wegsmelt.  Maak als volgt een bloem ; double die kleine bloem uit cardstock en  2 paper flowers die met inkt bewerkt zijn. Neem cotton twine,  ga door de knoop - door de bloemen  - door weer een knoop – terug door de bloemen en de knoop. Maak een dubbele knoop. Lijm er 3 bloemblaadjes onder en bevestig het geheel in het midden van het hart.
Neem een  lange sate prikker en omwikkel deze met paper tape. Steek deze dwars door het piepschuim hart. Bevestig onder aan het hart (boven aan de steel) een dot lijm met het lijmpistool. Laat het goed drogen en knoop dan om de dot lijm een lintje en laat de uiteinden naar beneden hangen. Neem 2 strikjes (bows) en bevestig hierop een knoopje. Plak deze met het lijmpistool aan de voor- en achterzijde van het hart.1 opmerking:

  1. Ook dit hartje is super leuk!!!Kan je as zondag in een plant zetten,staat vast gezellig!

    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen

Kaarten € 1.50 per stuk of 10 voor € 10.00

Al deze kaarten kun je bestellen door het nummer door te geven die u wilt hebben.  U kunt een mailtje sturen met de nummers die u wilt hebbe...